Horeca personeel gezocht of op zoek naar een baan?
Bent u op zoek naar Horeca personeel? GS-personeel vindt de ideale kandidaat voor uw vacature!
Onze recruitment-organisatie is gespecialiseerd in de werving en selectie van horeca-werknemers in verschillende disciplines, zoals:
- zelfstandig werkend kok
- kok
- chef-kok
- sous-chef
- chef de partie
- bedienend personeel
- gastvrouw/gastheer
- barkeeper
- barista
- keukenhulp
- medewerker spoelkeuken
Voorafgaand aan het recruitmentproces brengen we in een persoonlijk gesprek altijd duidelijk in kaart welke horecafunctie er wordt aangeboden en naar welke eigenschappen en kwalificaties u op zoek bent bij uw nieuwe werknemer. Bij het werven van kandidaten putten wij uit een uitgebreide database met zowel gekwalificeerde horeca-professionals als startende horeca-medewerkers. Voor iedere baan hebben wij de juiste werknemer, die zich moeiteloos kan aanpassen aan de bedrijfscultuur binnen uw organisatie, want onze kandidatenlijst is zorgvuldig samengesteld door onze gespecialiseerde recruiters, die zich richten op de werving en selectie voor de horeca sector.
Onze GS-recruiters begrijpen wat een bepaalde functie inhoudt en welke kennis en vaardigheden daarvoor nodig zijn.
GS-personeel vervult vacatures in de horeca op professionele wijze
Omdat horeca personeel momenteel moeilijk te vinden is, hebben wij onze grenzen verlegd. Als recruitment organisatie werven en selecteren wij horeca personeel in heel Europa maar voornamelijk in Spanje. Hiermee kunnen wij veel cateraars, restaurants- en hotelketens, recreatieparken en conferentiecentra voorzien van passend personeel. Onze buitenlandse werknemers kunnen snel het vliegtuig pakken om uw bedrijf te komen versterken, tegen de door u gestelde voorwaarden.
Werkzoekenden weten ons te vinden en worden opgenomen in de kandidatenlijst van beschikbaar horeca personeel
Bent u werkzoekend en wilt u graag een aantrekkelijke baan in de horeca? GS-Personeel zoekt de job waar u gelukkig van wordt!
Upload uw CV naar onze website en wij nemen uw sollicitatie op in ons kandidatenbestand.
Wij zien uit naar uw inzending en vragen u deze te voorzien van gegevens over uw ambities, opleidingsniveau, behaalde diploma's, vakkennis, horeca-ervaring en beschikbaarheid.